Karriere

Jobbe i Moore Stephens

Vårt mål er å tilby alle våre kunder et bredt og relevant utvalg av tjenester som hjelper selskapene med å oppfylle fastsatte planer og målsettinger. Derfor må vi sikre at våre medarbeidere til enhver tid holder høy faglig standard på alle nivåer. Som en del av Moore Stephens International har vi betydelig tilgang på kompetanse og ressurser gjennom et globalt nettverk av uavhengige medlemsfirma med kontorer i 112 land med over 30.000 partnere og medarbeidere.

Vi ønsker å vokse videre og er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere både hos Moore Stephens DA og Moore Stephens Consulting AS. 
 

Karriere

Moore Stephens DA er, og vil i fremtiden være, en attraktiv arbeidsgiver for alle som arbeider i vår organisasjon. Vi har som mål å være blant vinnerne i konkurransen om de beste talentene.

Fremtidens medarbeidere vil søke til fagmiljøer der de forventer nye utfordringer og utviklingsmuligheter, samt til bedrifter med tydelige verdier.
Moore Stephens DA har som mål å gi alle ansatte muligheter til karriereutvikling. Med karriereutvikling menes både det å bevege seg oppover og/eller sidelengs i organisasjonen i forhold til å få nytt ansvar og nye oppgaver.
 
En ansettelse hos Moore Stephens DA kan på sikt gi muligheter for både opphold og en internasjonal karriere via overføring til ett av Moore Stephens kontorene i utlandet. Som ansatt innen revisjon vil du også kunne delta ved utførelse av oppdrag for Moore Stephens Consulting AS.